top of page

Ook via marketing automation leads en prospects genereren?

Met Millman+ kun je de mogelijkheden van marketing automation eenvoudig én voordelig uitproberen of op kleine schaal toepassen.
foto-millman.jpg

Bedankt voor het opvragen van het whitepaper:

Hoe genereer je meer leads en kwalitatieve prospects?

Je ontvangt dit whitepaper ook per e-mail. 

Millman+ marketing automatin

Het gaat er dus niet om dat de software al het werk doet voor de Marketeer, de software ondersteunt het opzetten en uitvoeren van doordachte contactstrategieën op basis van content.

Terug op de rails

Achterblijvende open en klik ratio’s leiden tot onvoldoende nieuwe leads, klanten en groeiende omzet. Hoogste tijd om je e-mail nieuwsbrieven terug op de rails te plaatsen met een daadkrachtig e-mail marketing advies. We starten met een evaluatie van je gevolgde planning, uitvoering van je e-mailings en gerealiseerde resultaten. Deze vergelijken we met de e-mailings en resultaten van je branchegenoten (zie ook onderstaand white paper hierover). Vervolgens stellen we samen de juiste (spoor)lijnen, (reis)planning en e-mail(bagage) op aan de hand van de gewenste bestemmingen. Zodat we gezamenlijk je e-mail marketing en/of marketing automation campagnes over het juiste spoor leiden en ze weer gaan lopen als een trein. Hoe makkelijk zou het zijn om samen met een e-mail marketing expert het maximale resultaat uit je e-mail marketing campagnes te halen?

bottom of page