top of page

Zo trots als een pauw

Ik ben zo trots als een pauw op de samenwerkingen met en de (mede) door mij gerealiseerde e-mailing campagnes voor al mijn klanten.

Waarom klanten kiezen voor E-mailstation

Persoonlijk e-mail marketing advies, training en support

Als e-mail marketing specialist maakt MarieLouise Poels sinds 2007 e-mailings makkelijk voor al haar klanten. Het gewenste support (van zelf tot full service), advies en trainingen bepaal je zelf. Met veel enthousiasme en passie helpt MarieLouise jou (verder) op weg op het gebied van e-mail (online) marketing. Zij geeft inzicht in alle mogelijkheden én maakt het verschil waardoor jouw e-mailings nog beter openen en klikken en jij het optimale resultaat uit je e-mailings behaalt.

Hoe fijn is het om voor je support à la minute te kunnen bellen en vrijblijvend advies in te winnen? Alle klanten van E-mailstation zijn MKB-bedrijven (van klein tot middelgroot, zowel B2B als B2C) die bewust hebben gekozen voor een lokale, betrokken partner. Iemand die de Nederlandse taal spreekt, alles weet over e-mail en online marketing én je direct te woord staat, per mail of telefoon.

ML22.gif

MarieLouise Poels »
E-mail marketing

E-mailstation referenties

Referenties

Full Service
C&E 1
K1 Clayre.jpg

Full service support

‘Het is een prettig samenwerken met MarieLouise. Ze denkt goed mee over de campagnes en geeft tips bij iedere mailing, zodat we betere resultaten bereiken. Lukt het even niet, of hebben we vragen, dan kunnen we haar altijd snel bereiken via telefoon of e-mail.’

 

Clayre & Eef

Pedak 1
Pedak_zw.gif

Full service support

“Wat ik fijn vind aan de samenwerking met MarieLouise, is dat zij verder kijkt dan haar neus lang is. Ik hoef haar maar twee woorden te sturen, en zij maakt er een zin van. Van een paar linkjes, maakt zij een pakkende nieuwsbrief. Ze snapt waar de behoefte ligt en neemt ook het initiatief om ons te helpen daarin te verbeteren. Ze durft kritisch te zijn met als resultaat dat we verder komen dan we zonder haar zouden zijn geweest. Daarnaast reageert zij snel en is goed bereikbaar. “

 

Pedak Meettechniek B.V.

Support
Vostermans 1
vostermans-zw.gif

Zelf / start service Millman+

“E-mailstation biedt ons de gewenste mogelijkheden op het gebied van e-mail marketing tegen relatief lage kosten en is voor ons een prettige partner waar wij snel mee kunnen schakelen wanneer nodig!” 

 

Vostermans Ventilation B.V.

Bosveld 1
bosveld.gif

Zelf / start service Mailmolen² / Millman+

“Ik ben een tevreden gebruiker van MailMolen, een systeem dat zeer gebruiksvriendelijk is. Maar heb je de beheerder MarieLouise toch eens nodig dan staat ze direct voor je klaar en helpt je uitstekend op weg. Je kunt op haar rekenen en zorgt altijd voor een oplossing.” 

 

Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Pink 1
Pierre-Houben---Pink-Events.gif

Zelf service MailMolen²

“Vanuit mijn bedrijven heb ik jarenlang tot tevredenheid gebruik gemaakt van E-mailstation. Na de verkoop van die bedrijven ben ik het systeem blijven gebruiken voor een hobby project. Bij het organiseren van concerten gebruik ik MailMolen voor het informeren van de muziekliefhebbers. Nog steeds tot tevredenheid.”

 

Pink & Events 

AgriDirect 1
AgriDirect--zw.gif

Zelf / start service Mailmolen+

“MarieLouise maakt het maken van e-mailings makkelijk, ook voor onervaren mensen. Ze legt stap voor stap uit hoe e-mailprogramma’s werken zodat wij er vervolgens zelf mee aan de slag kunnen. Mocht je toch ergens vastlopen dan hoef je alleen maar te bellen en denkt ze mee om het probleem op te lossen. Bovendien neemt ze moeiteloos onze taken over in de vakantieperiode.”

 

AgriDirect B.V.

Training
Zuidlease
logozuidleasezw.gif

Training / Advies

“MarieLouise liet ons op een objectieve en verhelderende manier kijken naar de vormgeving en content van onze e-mailnieuwsbrieven. De trainingen met zeer bruikbare tips die zijn niet alleen van waarde geweest bij onze e-mailing campagnes, maar ook bij de opzet en invulling van de contentkalender voor alle online uitingen.”

Zuidlease B.V.

Agridirect 2
AgriDirect--zw.gif

Training / Advies

“Naast de service die ze ons al jaren biedt, draagt ze ook haar eigen inhoudelijke kennis over op ons. Tijdens haar trainingen vertelt ze met passie over e-mailmarketing.  Naast de noodzakelijke theorie geeft ze graag voorbeelden uit de praktijk en spreekt ze uit eigen ervaring. Aan de hand van jouw eigen content ga je samen met haar aan de slag om deze te analyseren en te verbeteren. Daardoor word je op een persoonlijke manier getraind en kun je zelf de praktische tips direct in de praktijk inzetten.”

 

AgriDirect B.V.

Pedak 2
Pedak_zw.gif

Training / Advies

“Je staat niet als leraar voor de klas, maar deelt je kennis als ‘een van ons’ op een fijne manier. Er is ruimte voor vragen en eigen inbreng, dat is prettig. Je merkt dat bij e-mail marketing je passie ligt. Dat is ook waar je goed in bent en waarin jij een meerwaarde kunt leveren. Jij bent in dit onderwerp de expert waarvan wij kunnen leren.”

 

Pedak Meettechniek B.V.

C&E 2
K1 Clayre.jpg

Training / Advies

‘We hebben een training gevolgd om onze e-mails te optimaliseren. De punten die aan bod komen zijn gemakkelijk te volgen door de voorbeelden en je kunt deze ook meteen toepassen. MarieLouise heeft namelijk opdrachten opgesteld, waardoor je meteen aan de slag gaat met de nieuwe inzichten. Zo vergeet je ze zeker niet!’

 

Clayre & Eef

bottom of page