Na ruim 10 jaar e-mailings makkelijk te hebben gemaakt voor mijn klanten, leg ik nu meer de focus op het optimaliseren van het e-mailresultaat. Specifiek voor het MKB met advies, training en support (zowel full als zelf service). Ongewijzigd blijft de klantgerichte, kleinschalige en persoonlijke aanpak op maat, met als doel het maximale resultaat uit e-mail nieuwsbrieven en marketing automation te behalen. 
MarieLouise Poels
E-mail marketing specialist E-mailstation.nl

E-mail: info@e-mailstation.nl 
Kasteellaan 10
6081 AN Haelen
KvK nr.: 12064783 

BTW nr.: NL001684495B39

Contact

Meer over MarieLouise

Met trots kijk ik inmiddels terug op 30 jaar werkervaring in zowel de verkoop, (actie)marketing, communicatie en specifiek in e-mail marketing als zelfstandig onderneemster sinds 2007. De rode draad in mijn carrière zijn mailings. Eerst per post en later per e-mail. Daarnaast mijn passie om op innovatieve en creatieve wijze succesvolle invulling te geven aan online concepten. Na ruim 10 jaar e-mailings makkelijk te hebben gemaakt voor mijn klanten, ligt nu de focus op het behalen van het optimale resultaat uit e-mail marketing automation. 

Optimaliseren van maximale e-mail resultaten
Sinds 2016 heb ik mij verdiept in marketing automation en ben ik mij verder gaan specialiseren in online beïnvloeding door toepassing van persuasion technieken (2017). Vervolgens het schrijven voor meer conversie (2018) en voor zoekmachines (2020) zodat aan de hand van de buyers journey de e-mailings, blogs en landingspagina’s optimaal aansluiten op de sales funnel van potentiële afnemers. Zowel voor mijn eigen MKB-klanten op basis van advies, training en support (full of zelf service) als mijn eigen productconcepten die ik op de markt breng.

Gespecialiseerd in e-mail marketing
De stap naar zelfstandig e-mail marketing specialist in 2007 was voor mij een nieuwe uitdaging. Deze begon met HTML-trainingen en een cursus Adobe Photoshop. Mijn e-mail marketing kennis heb ik vervolgens continue verrijkt en verkregen door meer dan 10 jaar vele e-mailing(campagnes) op te zetten en te begeleiden voor uiteenlopende bedrijven in het midden en klein bedrijf.

Adviseur/coördinator webshop/e-commerce

Tegelijkertijd heb ik in 2011 voor Clayre & Eef, producent en groothandel van brocante woonaccessoires, een geheel nieuwe webshop opgezet. Deze heb ik 5 jaar lang intensief begeleid en geoptimaliseerd en de e-mail marketing voor verzorgd. Mede hierdoor heb ik voor Clayre & Eef effectievere e-mailings kunnen realiseren en is de online omzet explosief gestegen.

Van offline tot online marketing
Na afronding van mijn HEAC-CE opleiding in 1988, stond ik in de begin jaren ’90 ik als verkoop/marcom-assistente bij Acer Computers aan de wieg van het internet met CC:mail voor interne mail correspondentie. In 1995 gaf Maurice de Hond zijn visie op de ontwikkelingen van het internet (destijds slechts 3% bereik) en de mogelijkheden voor Suurland-Falkplan waar ik werkte als hoofd binnendienst op de afdeling projectontwikkeling. De eerste website die ik heb begeleid, opgezet en ingevuld was voor Projecta projectieschermen, waar ik werkte als MarCom Manager. In 2003 heb ik daar de eerste e-mail nieuwsbrieven toegepast, toen nog uitbesteed aan het websitebureau. Vervolgens heb ik mij verder gespecialiseerd in webmarketing en ben ik in 2006 geslaagd als Google AdWords Professional.
 

 

Advies, training of support nodig?

Neem contact op met MarieLouise Poels

E-mailstation.nl

MarieLouise Poels
E-mail marketing specialist

+31 (0)475 49 70 92

info@e-mailstation.nl

Aanmelden E-mail Info

Alleen relevante info over e-mail marketing

  • LinkedIn E-mailstation
  • Facebook E-mailstation
  • Youtube E-mailstation
Afbeelding1.png
Afbeelding2.png