Advies, training of support nodig?

Neem contact op met MarieLouise Poels

E-mailstation.nl

MarieLouise Poels

+31 (0)475 49 70 92

info@e-mailstation.nl

Aanmelden E-mail Info

Alleen relevante info over e-mail marketing

  • LinkedIn E-mailstation
  • Facebook E-mailstation
  • Youtube E-mailstation
Al meer dan 10 jaar heb ik ’e-mailings makkelijk gemaakt’ voor mijn klanten. Gezien de huidige, gebruiksvriendelijke e-mail marketing systemen is dat bijna overbodig. Vandaar dat E-mailstation zich voortaan richt op advies en training op het gebied van e-mail marketing voor het MKB. Ongewijzigd blijft de klantgerichte, kleinschalige en persoonlijke aanpak op maat, met als doel het optimale resultaat uit e-mailing(s) campagnes te behalen. 
Tot snel, MarieLouise Poels

E-mail: info@e-mailstation.nl 
Kasteellaan 10
6081 AN Haelen
KvK nr.: 12064783 

Contactformulier

Meer over MarieLouise

Met trots kijk ik na afronding van mijn HEAC-CE opleiding in 1988 terug op inmiddels 30 jaar werkervaring in zowel de verkoop, (actie)marketing, communicatie als e-mail marketing (sinds 2007 als zelfstandige). De rode draad in mijn gehele carrière zijn mailings, eerst per post en later per e-mail. Hierin kon ik zowel mijn passie voor marketing als mijn creativiteit volledig in kwijt.

Van offline tot online marketing
In de begin jaren ’90 stond ik als verkoop/marcom-assistente bij Acer Computers B.V. aan de wieg van het internet met CC:mail voor interne mail correspondentie. In 1995 gaf Maurice de Hond zijn visie op de ontwikkelingen van het internet (destijds slechts 3% bereik) en de mogelijkheden voor Suurland-Falkplan waar ik werkte als hoofd binnendienst op de afdeling projectontwikkeling. De eerste website die ik heb begeleid, opgezet en ingevuld was voor Projecta B.V., waar ik werkte als MarCom Manager. In 2003 heb ik daar de eerste e-mail nieuwsbrieven toegepast, toen nog uitbesteed aan het websitebureau. Vervolgens heb ik mij verder gespecialiseerd in webmarketing en ben ik geslaagd als Google AdWords Professional in 2006.

Gespecialiseerd naar e-mail marketing
De stap naar zelfstandig e-mail marketing specialist in 2007 was voor mij een nieuwe uitdaging. Deze begon met HTML-trainingen om e-mailings te programmeren en een cursus Adobe Photoshop om foto's te bewerken. Mijn e-mail marketing kennis heb ik vervolgens continue verrijkt en verkregen door meer dan 10 jaar vele e-mailing(campagnes) op te zetten en te begeleiden voor uiteenlopende bedrijven in het midden en klein bedrijf (hoofdzakelijk gericht op B2B). Voor Clayre & Eef, producent en groothandel van brocante woonaccessoires, heb ik in 2011 een geheel nieuwe webshop opgezet. Deze heb ik 5 jaar lang intensief begeleid en geoptimaliseerd. Mede hierdoor heb ik voor Clayre & Eef effectievere e-mailings kunnen realiseren en is de online omzet explosief gestegen. Sinds 2016 heb ik mijzelf verder verdiept in marketing automation en sinds 2017 in online beïnvloeding door toepassing van persuasion technieken.

Maximaal optimaliseren van e-mailings
Na ruim 10 jaar e-mailings makkelijk maken voor mijn klanten, streef ik er nu naar om het optimale resultaat uit e-mailings te behalen. Niet alleen voor mijn klanten, maar ook een door mijzelf nieuw ontwikkeld concept dat ik in 2019 ga lanceren op de markt.

Afbeelding1.png
Afbeelding2.png