Na ruim 10 jaar e-mailings makkelijk te hebben gemaakt voor mijn klanten, leg ik nu meer de focus op het optimaliseren van het e-mailresultaat. Specifiek voor het MKB en webshops met advies, training en support (zowel full als zelf service). Ongewijzigd blijft de klantgerichte, kleinschalige en persoonlijke aanpak op maat, met als doel het maximale resultaat uit e-mail én online marketing te behalen. 
MarieLouise Poels
Creatieve online marketeer,
gespeialiseerd in e-mail marketing
E-mailstation.nl
E-mailstation.nl

E-mail: info@e-mailstation.nl 
Aan de Dijk 184
6049 MB Herten
KvK nr.: 12064783 

BTW nr.: NL001684495B39

Contact

Bedankt! Bericht verzonden.

Meer over MarieLouise

Met trots kijk ik terug op ruim 30 jaar werkervaring in zowel de verkoop, (actie)marketing, communicatie en specifiek in e-mail marketing als zelfstandig onderneemster sinds 2007. De rode draad in mijn carrière zijn mailings die opvallen en aanzetten tot actie. Voorheen per post en sinds 2003 hoofdzakelijk via e-mail.

Daarnaast is het mijn passie om op creatieve wijze succesvolle invulling te geven aan online concepten, bijvoorkeur voor webshops en/of bedrijven in de interieurbranche. Na ruim 10 jaar e-mailings makkelijk te hebben gemaakt voor mijn klanten, ligt nu de focus op het behalen van het optimale resultaat uit e-mail én online marketing.