E-mailstation gaat verhuizenAl 14 jaar zit ik zo in mijn kantoor aan huis achter mijn PC om jou te ondersteunen met je e-mail marketing vragen en wensen. Voor mij bracht Corona qua thuiswerken geen verandering, wel kreeg ik daardoor minder opdrachten. Deze extra vrije tijd benutte ik o.a. door mijn huis zelf te verkopen en een nieuwbouwwoning volledig naar wens te laten realiseren. Dus heb ik gelukkig niet stil gezeten het afgelopen jaar.


Deze week gaat mijn PC de verhuisdoos in en met het bureau de verhuiswagen mee. Tot donderdag 27 mei ben ik hierdoor uitsluitend per mobiel bereikbaar.


Over een paar weken is mijn nieuwe kantoor aan huis gereed. Met wijds uitzicht op de Oolderplas in Herten hoop ik weer nieuwe inspiraties en verfrissende online/e-mailing marketing concepten op te doen voor al mijn klanten.


Groet,

MarieLouise Poels