top of page

Hoe voorkom je minder afleveringen, opens en kliks?


Verhoog je verzendreputatie door betrokkenheid met je e-mail contacten te verbeteren

Verhoog je verzendreputatie door betrokkenheid met je e-mail contacten te verbeteren Jouw verzendreputatie is doorslaggevend als het gaat om het afleveren van je e-mailings in de inbox. De verzendreputatie is een optelsom van een kwalitatief goede mailinglijst en goed e-mailgedrag. Zie je over een bepaalde periode een toename in spamklachten, hard bounces of een daling in open- en klikratio, dan is dat een indicatie dat jouw verzendreputatie aandacht verdient. Bij een minder goede verzendreputatie kan de aflevering van je e-mailings door de Internet Service Providers worden gestopt of door de spamfilters worden verbannen naar de spam map. Zo kan er een vicieuze cirkel ontstaan, waardoor er steeds minder van je e-mailings wordt afgeleverd, geopend of geklikt.

Om je verzendreputatie te voorkomen is lijst management essentieel. Om een beschadigde verzendreputatie te herstellen is het belangrijk om mee te gaan in trends en ontwikkelingen op het gebied van e-mailmarketing. Je verliest de strijd als het gaat om aandacht in de inbox als je het niet doet. Lees alles over de verzendreputatie, hoe je die kan voorkomen én kan herstellen in de white paper: Verhoog je verzendreputatie door betrokkenheid met je e-mail contacten te verbeteren »

Heb je vragen hierover of wil je advies of training hoe jij je verzendreputatie kunt verbeteren, neem dan met E-mailstation contact op »

bottom of page