top of page

Millman+ Update


Verzending Millman+ via Sendgrid SMPT e-mailservers

Gebruik nieuwe e-mailserver voor een nog betere aflevering en e-mailingstatistieken Sinds de introductie van Millman+ in april vorig jaar, heeft SharpSpring haar e-mail marketing tool met basis marketing automation functies continue verbeterd. Vanaf vandaag wordt voor de verzending gebruik gemaakt van de Sendgrid SMPT emailservers. Sendgrid is een van de grootste e-mail servers ter wereld welke beschikt over nog snellere en betrouwbare

e-mail statistieken. SendGrid wordt naast SharpSpring/Millman+ voor verzending van e-mailings onder andere ook gebruikt door Booking.com, Spotify en Airbnb. Zodra vandaag de migratie hiervoor is ingesteld en de nieuwe SPF/DKIM-records door de Millman+ gebruikers aan het DNS van het eigen domein zijn toegevoegd, worden de e-mailings automatisch via de Sendgrid SMPT e-mailservers verstuurd. De komende dagen zal ik persoonlijk contact opnemen met alle Millman+ gebruikers over het opnieuw instellen van deze DKIM/SPF-records. Huidige verzendingen kunnen gewoon doorlopen zoals gepland.

bottom of page