top of page

Verwerking uitschrijvers via MailMolen²


Verwerking uitschrijvers via MailMolen²

In tegenstelling tot het oude MailMolen-programma hanteert het e-mail marketing-programma MailMolen² bij uitschrijving dat alleen op de specifieke maillijst wordt uitgeschreven. Wil je hiervan afwijken, dan kun je een afwijkend uitschrijfformulier(en) hiervoor instellen. Het is zelfs mogelijk om per reden in te stellen dat uitsluiting alleen geldt voor de speficieke maillijst of een totale blokkering. Voor het instellen van en afwijkend uitschrijfformulier (of in een andere taal en/of andere uitschrijfredenen) kies in MailMolen² rechts bovenaan voor Formulieren>>Uitschrijfformulieren en doorloop de aangegeven stappen. Bij de tweede stap kun je de eigen redenen van uitschrijven formuleren. Als daarbij het behorende vinkje wordt aangevinkt, dan wordt bij uitschrijving van de betreffende uitschrijfreden het betreffende e-mailadres voortaan automatisch geblokkeerd voor alle uitgaande e-mailings.

bottom of page