top of page
Na 10 jaar e-mailings makkelijk te hebben gemaakt voor mijn klanten, ligt de focus nu meer op het optimaliseren van het e-mailresultaat. Specifiek voor het MKB en webshops met advies, training en support (zowel full als zelf service). Ongewijzigd blijft de klantgerichte, kleinschalige en persoonlijke aanpak op maat, met als doel het maximale resultaat uit online én e-mail marketing automation te behalen. 

MarieLouise Poels
Creatieve online marketeer, gespecialiseerd in e-mail marketing automation
E-mailstation.nl

E-mail: info@e-mailstation.nl 
Aan de Dijk 184
6049 MB Herten
KvK nr.: 12064783 

BTW nr.: NL001684495B39

Contact

Bedankt! Bericht verzonden.

Meer over MarieLouise

Met trots kijk ik terug op ruim 35 jaar werkervaring in zowel de verkoop, (actie)marketing, communicatie en zelfstandig als specialist e-mail marketing specialist sinds 2007. De rode draad in mijn carrière zijn mailings die opvallen en aanzetten tot actie. Eerst per post en sinds 2003 alleen nog via e-mail. Na ruim 10 jaar e-mailings makkelijk te hebben gemaakt voor mijn klanten, ligt nu de focus op het behalen van het optimale resultaat uit online én e-mail marketing automation. Daarnaast is het mijn passie om op creatieve wijze succesvolle invulling te geven aan online concepten.

Dezelfde passie en creativiteit besteed ik tussendoor ook aan mijzelf en de inrichting van mijn huis en tuin. Tegelijkertijd blijf ik fit door te bootcampen, rennen en tennissen en ben ik gelukkig met een grote groep gezellige vriendinnen om mij heen. Dagelijks wandel ik met mijn hond Mooz en geniet ik van het fantastische uitzicht op de Oolderplas. 

Een perfecte balans tussen privé en werk, dat mooi op elkaar aansluit

bottom of page