top of page

Uitwisseling data tussen MailMolen en je eigen systeem

Als je veel data vanuit MailMolen automatisch wil laten uitwisselen met je eigen systeem - en visa versa - dan kun je hier de speciale modules of de API van MailMolen prima voor gebruiken.
api3.jpg
MailMolen

Modules en API voor MailMolen

Uitwisseling data tussen MailMolen en je eigen systeem

MailMolen biedt verschillende mogelijkheden om jouw eigen systeem naadloos te integreren en klantgegevens te synchroniseren met die vanuit jouw database. De MailMolen software beschikt over een uitgebreide API (Application Programming Interface) die ervoor zorgt dat MailMolen kan communiceren met jullie database, CRM systeem of webshop. 
 

Koppel bestaande systemen via de MailMolen add-ons en modules
Met MailMolen kun je ook eenvoudig koppelen met bestaande systemen, zoals Magento (1 en 2), WordPress, Prestashop, Lightspeed, AFAS software, Exact Online, Microsoft Dynamics en Teamleader. Handig om bij e-commerce platformen zoals Magento of Prestashop gebruik te maken van de API om klanten die iets gekocht hebben in de webwinkel automatisch in MailMolen aan een mailinglijst toe te voegen. Maar ook bezoekers die zich slechts willen inschrijven op de nieuwsbrief kunnen in MailMolen aan (eventueel een andere) lijst worden toegevoegd. Zo hoef je nooit meer klanten te exporteren uit je webwinkel en te importeren in MailMolen, dat gaat dan voortaan automatisch via de API van MailMolen.

 

Zapier is een bekend platform wat aangesloten apps en systemen met elkaar laat communiceren. Indien jullie systeem ook een Zapier koppeling heeft, dan kunnen deze twee systemen met elkaar communiceren. Via Zapier is MailMolen dus prima te integreren met 750+ apps »

Gebruik de MailMolen API

Heb je nog vragen over deze of andere toepassingsmogelijkheden of werking van deze API? Neem dan gerust contact op en mail of bel 0475 – 49 70 92.

API toepassingen 

Het toevoegen, wijzigen en verwijderen van contactpersonen zijn natuurlijk vrij basale acties die via de API te realiseren zijn, maar er zijn eigenlijk nog veel meer acties te verzinnen die handig zouden zijn voor e-mail marketing software om via de API te doen. 

■ Contactpersoon toevoegen mailinglijst
■ Contactpersoon wijzigen
■ E-mailadres wijzigen
■ Contactpersonen verwijderen
■ Contactpersonen ophalen
■ Mailinglijsten ophalen
■ Mailinglijsten aanmaken
■ Nieuwsbrief aanmaken
■ Nieuwsbrieven ophalen

■ Nieuwsbrief inplannen
■ Nieuwsbrief statistieken ophalen
■ Mailinglijst statistieken ophalen
■ Verzonden nieuwsbrief archief ophalen
■ Foutbericht
■ Token Check
■ Extra Veld Data ophalen
■ Bestaat contactpersoon?
■ Toevoegen aan geweigerde e-mail lijst

De mogelijkheden binnen de API van MailMolen zijn zeer uitgebreid en perfect voor partijen die dagaanbiedingen versturen (daily deals), periodieke e-mailings versturen bijvoorbeeld met horoscopen of automatisch de gegevens willen uitwisselen tussen het eigen CRM of CMS systeem en MailMolen. Bekijk hier de volledige API documentatie »

 

Heb je nog vragen over deze of andere toepassingsmogelijkheden of werking van deze API? Neem dan gerust contact op en mail of bel 0475 – 49 70 92.

 

bottom of page